28 juli 2011

Inget bad

Idag var vi i Rävsta naturreservat och i Sigtuna. Planen var att picknicka vid ett bad i Rävsta, men vi hittade inget trots att vi var på en udde omgiven av vatten. Det fick bli picknick och avkoppling vid en grusväg i stället... Inte lika mysigt eller svalkande, men vi hade lite sjöglimt. Sigtuna var för övrigt en ny, bedårande bekantskap och vi gick en sväng. Fascinerande att man byggt en ny kyrka så nära den gamla kyrkoruinen. De ligger på samma kyrkogård! Barnen fick tända varsit ljus i kyrkan.

Badandet blev i stället ett kvällsbad för barnen vid slottet på hemmaplan medan maken köpte ännu fler däck och slog rekord i geocaching. Nu har vi köpt 6 däck och 4 fälgar på en vecka och tänker inte shoppa mer sånt på ett bra tag! Den som vill ha fyra hela, men halvkassa, dubbfria vinterdäck på plåtfälg gratis är välkommen förbi. Boka en tid så ingår fika. :-)
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 kommentarer:

  1. Rävsta har jag ingen aning om vart det ligger men Sigtuna är mysigt. Vi brukar fika på Tant Brun. Som är ett cafe.

    SvaraRadera
  2. Rävsta är strax innan Sigtuna från vårt håll sett. Tant Brun såg vi, men valde bort det pga att de inte verkade ha glass. Såg mysigt ut, men också lite fint (=dyrt) med servitriser i volangfrökläden som sprang runt bland borden. Kände mig inte så fin.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.