24 juli 2010

Ett steg i en torrare riktning

Idag har lillasyster inte kissat på sig en enda gång, men däremot har hon kissat tre (!) gånger i pottan! Vi tror inte hon förstått hur man kissar än, men det kanske kommer snart.

Annars är bestämda damen trotsigare än någonsin och driver allt till sin spets och sedan lite till. Allt ska göras av pappa, händerna ska aldrig tvättas och det skriks och gnälls stup i ett. Tidvis andas hon inte som vanligt, utan gnäller ut luften. Mitt tålamod tar slut i god tid före lunch...

Storebrorsan i sin tur beter sig som en typisk 6-åring. Börjar fatta varför de flesta andra barnfamiljer har 2 år mellan barnen i stället för 3 år... Att ha ett trotsmonster och en lättirriterad högljudsmakare samtidigt är ingen semester.

2 kommentarer:

  1. Toppen att hon lyckats till slut! Hoppas hon är nöjd över det och att hon fortsätter lyckas :-)

    Åldersskillnad mellan barn är det ju verkligen inte alla som kan välja själv. Trist när trotsperioder kommer samtidigt, men förhoppningsvis får ni sen en period med två nöjda barn samtidigt när andras barns trotsperioder istället avlöser varandra ;-)

    /C

    /C

    SvaraRadera
  2. Ja, det känns otroligt skönt att det lossnat efter 3 veckor! Hon är stolt, men har lite svårt att visa det. Morötter behövs npg ett bra tag framöver...

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.