28 augusti 2011

Kamera som pekar mot skyn och en nyttig söndag

Igår (lördag) föreslog maken att vi skulle satsa på geocache-utmaningen att ta fyra cachetyper på en dag. Vi började studera kartan över Stockholm, för att se ut nåt kul. Roligast verkade det vara att satsa på webcam-cachen vid väg 73 och Wherigo-äventyret i Rotebro. Tyvärr fick webcam-cachen utgå, eftersom någon riktat trafikkameran mot himlen i stället för mot viadukten där vi skulle stå.
Trafikkamera som bevakar himlen
I stället begav vi oss till Rotebro för Wherigo-äventyret och efter en förmiddag av tekniskt strul (eller snarare många olika typer av SBS - "skit bakom spakarna") fick vi igång äventyret i telefonen kunde hjälpa A.I. Snoopman att hitta flärpulatorn som flygplanet tappade. På vägen hem tog vi tre cachetyper till och utmaningen var i hamn. E med söner kom över på spontanmiddag på kvällen, så det blev en bra dag trots allt strul i början.

Idag tänkte vi fortsätta med geocaching-utflykter, men storebror blev snorig och lite småvarm under natten, så vi turas om att vara hemma med honom. Ja, maken är ute och cachar i regnet lite då och då, förstås. Det är inte skoj att ägna hel söndag åt tvätt, handla mat, handla vinterkläder och vinterskor till barnen, men det behövs. Höst- och vinterklädshoppingen är klar nu, så det är en lättnad. Trädgården och golven inomhus behöver städas av, så vi behöver inte få tråkigt resten av dagen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.