05 juli 2009

Cirkus Borgström - Syrenen 1-0

Den här helgen var väldigt ad hoc och väldigt trevlig med mycket arbete och mycket social samvaro, men mycket lite vila. I fredags morse bjöd vi över familjen G-S på middag samma kväll. Ica fick grilla kyckling åt oss, eftersom ingen orkade laga mat (bara baka rabarberpaj).

Lördagen bjöd på kattbur och en misstänkt bomb med min bil som gisslan i 4 timmar.

Söndagen inleddes med arbete med sista raden på altangolvet. Som alla som jobbar med mjukvaru-utveckling vet, så tar projektets sista 10% gärna 90% av tiden. Riktigt så illa blev det inte, men ändå. Barnens farmor och farfar var på besök två gånger, varav den andra gången medförandes pizza och makens faster och farbror. Strax efter de gått kom kompisen M på helgens andra rabarberpaj. Efter en tur till Barkarby Outlet fick jag en ny klänning! Söndagen avslutandes med att Cirkus Borgström vann över syrenen vid altanen och den ligger numera i trädgårdstunnan. Yes!

2 kommentarer:

  1. Oj ni är så duktiga... vi har typ inte gjort nåt i helgen. Altanen ser ju jättefin ut!!!

    SvaraRadera
  2. Tack, men är det duktigt att bygga på sin egen altan? Vem ska annars göra det, liksom? Riktigt duktigt hade varit om vi byggt en altan åt er, men det lär nog inte hända. Vi börjar få nog nu. :-)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.