12 juli 2009

Parken Zoo-söndag

En dagsutflykt till Parken Zoo i Eskilstuna är aldrig fel. Lite nostalgiskt också... På 80-talet var vi där varje sommar och tittade på djuren och åkte "Masken". Förstås såg vi också dåtidens stora popstjärnor som t ex Carola och Herreys. Nu är det 2000-tal och sonens favoriter E.M.D. spelar. Mormor och morfar mötte upp och fick sig en rejäl dos nostalgi, djur och musik. Och såklart en stor dos barnbarn.

Maken och jag tyckte att de maffiga tigrarna var bäst, både de vita och de vanliga. Lillasyster tyckte nog bäst om aporna ("Hej apa!") och linbanan i Fantomenland ("Tomen"). Storebrorsan tyckte det var bäst när E.M.D. kastade hattarna efter de sjungit "Baby Goodbye"...

En konsert på en timma kan kännas lång när man antingen är helt ointresserad alternativt väntar på favoritlåten (som kom sist). Hur man kan somna är för mig dock en gåta, men det ser ganska kul ut med hörselproppsbygeln framför ansiktet. När bandet spelat klart och gick av scenen upplyste storebrorsan mig om att han visste vem av killarna som är Mattias: "Det är han som tog av sig morgonrocken först". Vi andra kallar det frack... :-)

1 kommentar:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.