31 mars 2011

Vad man ser

Det är lite fascinerande att tänka efter vad det är man lägger märke till i sin omgivning. Som det stora ego man är, så ser man ju mest sånt som berör en själv (positivt eller negativt). Intressant och ganska patetiskt.

Det kör till exempel omkring väldigt många silverfärgade Mini i trafiken numera. Var någonstans var alla de för två månader sedan? Och är det inte väldigt många som har en Android-telefon plötsligt? Verkar det inte som om alla andra barn utom dottern springer precis hela tiden? Många människor har jeans som sitter väldigt bra också, hur går det till?

Det står om träning och löpning precis överallt och hur viktigt det att träna och sköta sin kropp. Och alla människor skyltar med hur disciplinerade de är med sin sunda träning på träningssajter, bloggar och Facebook (säkert Twitter också). Mitt dåliga samvete har vuxit till sig i sex långa veckor och är numera så stort att det känns som om jag aldrig kommer kunna ta tag i träningen igen. Ett hål efter ett borttaget "måste" fylls visst alltid med dåligt samvete och då blir nyttan verkligen högst tveksam!

2 kommentarer:

  1. Jag ser också en massa minisar! Fast i lite alla möjliga färger.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.