08 april 2009

IUP

På barnens dagis har de något som kallas Individuell Utvecklingsplan (IUP). Med hjälp av ett webbaserat verktyg förbereder pedagogerna utvecklingssamtalet genom att skriva saker under olika rubriker. Nu har lillasysters avdelning skrivit om henne. Under rubriken "Nuläge kring barnets inflytande" står följande text som är på pricken en beskrivning av bestämda damen:'

"Hon är en bestämd tjej som inte alltid vet vad hon vill. Svarar NEJ till allt fast hon egentligen menar ja. Hon gör lite som hon vill. Säger till höggjutt om hon tycker att någon varit dum. Hon är inte så intresserad av de skapande aktiviteter som vi erbjuder, hon verkar inte ha tid. Hon tycker mycket om de andra barnen men leker än så länge mest själv."

Just nu övar hon tydligen mest på att cykla och att lära sig prata på dagis och det låter ju lovande! Cykla kan hon redan, så jag hoppas hon satsar lite mer på snacket... Våra barn är verkligen som natt och dag. Vid 2 års ålder kunde storebrorsan prata och leka med andra barn, men inte cykla eller klättra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.