09 augusti 2010

Åter till verkligheten

Fyra veckors semester går snabbt, så nu är det allvar igen med jobb och lämning på fritids och dagis på morgonen. Sonen var lätt att lämna, dottern lite svår.

Semestern tillbringades ju med att försöka få lillasyster att vara utan blöja på dagtid. Det gick, men det var tufft. Bad dagis påminna henne att gå och kissa nu i början, så det inte helt glöms bort. Hörde en annan mamma berätta för förskolepersonalen att hennes son själv valde att sluta med blöjor i sommar och det gick hur smidigt som helst. Lite knäckt blir man...

Fint jobbväder idag, men jag hade nog ändå hellre varit ledig. Behöver måla lite inne hemma och kvällsmålning efter jobbet är inte min favorit.

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att det gick bra att lämna på fritids! Hoppas han har det bra!

    Sen ska man komma ihåg att barn är olika och att ibland kan föräldrar överdriva lite, lite...

    SvaraRadera
  2. Jag tror han har det utmärkt. När vi hälsade på i torsdags och fredags tyckte han det var kul och han såg fram emot att börja idag. De är 8-10 barn från hans dagisgrupp, så han behöver inte känna sig ensam och vilsen innan han lärt känna de andra.

    Att barn är olika är väldigt uppenbart... Och vissa är mer olika än andra. Vi kanske också överdriver? Allt handlar ju om hur högt förväntningarna är satta.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.