01 oktober 2009

Smile!

Lillasyster är inte så förtjust i att bli fotograferad, speciellt inte av riktiga fotografer med stora kameror, lampor och bakgrunder. Hon är en riktigt liten (söt)surbubba på förra årets dagiskort och var väldigt motvillig mot att bli fotograferad när vi lät ta syskonkorten i julas.

Nu är hon iofs nästan ett helt år äldre, men jag bedömde att det ändå behövde skapas lite motivation. Hennes favoritkille alla kategorier hade inte börjat på dagis när det var fotografering förra året. När hon fick veta att hon efter dagens fotografering så småningom kommer få ett kort på K blev hon glad och log hela morgonen.

De senaste dagarna har hon bekymrat berättat att "K ont pannan". Hon säger också att det har något med en stol att göra. Tydligen har K varit hemma med feber. Hur en stol kan vara inblandad vet ingen. En annan sak som bekymrat lillasyster sedan i söndags är att Linus kompis S's familjs bil är lite trasig på ena lyktglaset. Lyckligtvis verkar hon ha glömt hur hon föll handlöst ner för trappan hemma hos S samma dag... Riktigt läskigt!

2 kommentarer:

  1. Jag lyckades ju ta med F till fotografen när han hade en liten period när han grät när främmande pratade med honom... men såna där tavlor med gråtande barn är ju poulära ;-)

    Bra att du kom på nått knep med lillasyster!

    SvaraRadera
  2. Det var tydligen en riktigt bra fotograf som fick barnen att känna sig bekväma och titta åt rätt håll. L och V skrattade när de berättade hur han skojat med femåringarna. Det ska bli spännande att se korten. :-)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.