10 februari 2010

Hett värre

Vi är heta i den här familjen. Både sonen och jag har feber... Ungarna har inte varit på dagis på 10 dagar och själv har jag inte jobbat en hel dag sedan i torsdags.

Dottern är frisk (men snorar och hostar) och får kanske gå till dagis på fredag, så vi sjuklingar får lite lugn och ro. Kan man göra så utan att vara komplett ego? Känns ju helruttet! En brud på knappt 3 år är tuff att tas med även när man är frisk... Vill ju inte behöva kalla hem maken från jobbet för att jag inte orkar med mina egna barn, men inte heller skyffla in en på dagis när den andra får vara hemma. Dubbelfel?

2 kommentarer:

  1. Nej du gör helt rätt! Se det ur hennes perspektiv. Hur roligt är det att vara hemma med en sjuk mamma och en sjuk storebror som inte orkar leka. Hon har det nog mycket roligare på dagis och om ni är hemma kanske hon inte behöver ha en så lång första dag.

    SvaraRadera
  2. Storebrorsan har varit ganska lekbar hela tiden. Lillasyster leker dessutom bra själv, så tråkigt verkar hon inte ha (vilket inte är skadligt, för den delen)...

    Det handlar nog tyvärr mest om den sjuka mamman som inte orkar vara en så värst bra mamma för tillfället.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.