07 juni 2009

Helgen


Altanbygget har äntligen startat. Vi börjar med att regla upp för att bygga ut altanen närmast den dörr vi använder mest. En balksko och tre reglar ska på plats, sedan är det dags att börja hamstra trall. När vi har skruvat bort den gamla trallen på gamla altanen kan vi börja skruva dit den nya... Staketet till vänster ska också bort. En halv arbetsdag var tyvärr allt som hanns med denna helg, mest pga valet (maken är valförrättare). Nästa större arbetstillfälle infaller först på midsommardagen...

Lekstugan har fått en blomma på bron och det blå klotet fult med jordgubbsplantor. Min kompis och tillika lillasysters gudmor M har gröna fingrar och tog tag i planterandet och gjorde fint. Och ja, vindskivorna ska grundas och hela lekstugan ska bli lika ljusblå som dörren. Sen.


För övrigt måste vi bli mycket bättre på att använda kameran! Inte usla HTC-mobilkameran, utan riktiga systemkameran. Vi tog inte ett enda kort på svärmors mysiga 60-årsfest igår! Vi fotograferade inte när storebrorsan lekte med sysslingen M, inte femkampande släkt och vänner, inte lillasyster i morfars famn och vi fångade inte ens det lyckliga födelsedagsbarnet på bild. Skandal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.