15 juni 2009

Torkor

Här var det bloggtorka! Hade jag twittrat hade jag med 50% sannolikhet bara publicerat ett inlägg var 74:e dag enligt DN, så jämfört det med det är det ingen torka här. Bara så ni vet.

Helgen tillbringades på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby, där det otroligt nog var torka vädermässigt. Superskoj ställe för barnen med massor av kul lekmiljöer och små teaterföreställningar här och där med alla Astrids figurer. Vakten i Törnrosdalen skrämde storebrorsan rejält! Väldigt välgjort allting och faktiskt värt 7-8h i bil på en helg. Bilder kommer.

3 kommentarer:

  1. Du och de andra familjamedlemmarna borde ha något slags betygssystem för såna där ställen! Ni har ju avverkat en massa andra (Mumin, Legoland, Kolmården). Vår familj kan bidra med eh... eh... Parkleken i Backlura eller nått ;-)

    SvaraRadera
  2. Kanske det! Fast hittills har alla ställena fått högsta betyg av oss alla tror jag. :-)

    Parkleken i Backlura var ny för mig, verkar vara värd ett besök! Kan tipsa om den nya, stora lekparken i Kallhäll om ni vill åka åt andra hållet. Eller Mulle Meck i Solna.

    SvaraRadera
  3. Hmmm, högsta betyg på allt. Då måste ni dela upp upplevelsen på flera olika saker att betygsätta (pris, tillgänglighet, trängsel osv).

    Parkleken var ok, inte så märkvärdig men alltid lite skoj med djur. Har tänkt att besöka den i Kallhäll, bara sneglat på den fråb bilen. Mulle Meck är skoj, varit där några gånger!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.