18 juni 2009

I-landsproblem och en premiär

Inte klokt vad man samlar på sig I-landsproblem ibland. Det senaste är att jag har sovit för mycket och omöjligt kan sova mer just nu. Det är nog ett ganska ovanligt problem för en tvåbarnsmorsa på 30+ vid midnatt en vardag, men så är det i alla fall. Kanske inte så konstigt att det är svårt att sova när man gick upp vid 16-tiden... Temat I-landsproblem kan nog genera många blogginlägg, men det kanske inte är så spännande?

Dagens andra (första?) I-landsproblem är i vilket fall som helst att jag missade favoritledaren Mickes sista pass på drygt två månader. Maken fick gå i stället medan jag myste hemma med dottern och såg på Bolibompa. Inte fel det heller.

I morgon blir det premiär för dottern att sova borta utan föräldrarna. Intressant. Storebrorsan är med, så det kommer gå bra. Han är efterlängtad!Förra midsommaren gick lillasyster omkring och ramlade på farmor och farfars tomt. Hon klev i varenda liten grop i sin färd med sand från sandhögen till Höganäs-kruset. I år ska hon få med sig sin ute-dockvagn, för det ryktas att en docka väntar på henne där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.